BARXETA: en record de Joan Pellicer

Posted on 2 maig 2009 by valldigna.
Categories: General.


  

  • Parlament de l’escriptor Toni Cucarella:


 

Barxeta (la Costera)  2 de maig de 2009

[@more@] "alma mater" de l’Associació en Defensa del Massís del Boscarró:

Des de l’ADMB s’ha el·laborat per la diada un acurat muntatge per retre homenatge a una de les personalitats que ha inspirat la creació d’aquesta Associació.

Joan Pellicer (1947-2007) fou un erudit valencià, pioner en el camp de l’etnobotànica a València: escriptor de diversos manuals sobre el tema i divulgador de reconegut prestigi en televisió i altres mitjans.  Pellicer es autor  dels llibres: Herbes medicinals al País Valencià, Herbari breu de la Safor, Lluors de Gaia: Paisatge i flora i fauna de la Safor, Bellreguard, verd esguard, Castells de la Safor, De la Mariola a la mar: Viatge pel riu Serpis, Flora pintoresca pel País Valencià, Meravelles de Diània: Paratges i paisatges de les comarques centrals valencianes i Vademecum de remeis populars diànics.