Una nova torre com el campanar de Sant Pere… o més.

Posted on 4 gener 2010 by valldigna.
Categories: General.

Iberdrola procedeix a muntar una segona gran torre a les instal·lacions de la subestació de Tavernes. Sembla ser que amb la gran torre actual (esquerra de la foto) no hi ha prou per sostenir i conduir el cablejat que li arriba des d’Alzira, via El Cambro i ja es pot vore perfectament plantat el primer tram de la nova torre i al seu costat, la resta de peces que constituiran els trams superiors i els braços laterals de sosteniment de cables (part dreta de la foto).
Si no en tenies prou amb una tassa (torre), dues tasses (torres)!!! com diu el refrany.
Per a nosaltres, un nou atemptat visual a la Valldigna i allí precisament on més es nota: en el centre de la vall. I que se suma al corredor de cables que des del Cambro passa a l’Ombria travessant el centre de la comarca. I no diguem més, que després si informem ens acusen de criticar!!!! [@more@]

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2009/12/una-nova-torre-com-el-campanar-de-sant.html